Followers

Wednesday, 14 March 2012

Koleksi Kata2 Semangat

Salam dan selamat pagi pada blogger yang membaca :) Pada pukul 7.15 pagi niy,dengan tade idea sgt,ingin saya berkongsi dengan anda semua kata-kata semangat yang dapat menaikkan semangat kita untuk terus berjaya dan cemerlang dalam hidup.Kata-kata ini juga boley menyedarkan kita kenapa kita sentiasa gagal dalam mencapai apa yang kita hasratkan.

Mengapa kita perlukan kata2 semangat dalam hidup kita..? Supaya kita mendapat semangat,pendorong untuk kita terus berusaha dalam menggapai cita-cita,,kerana tanpa usaha yang dicitakan itu bagai angin lalu sahaj,,Tak perlu panjang2 sangat bebelny..

"Rahsia kejayaan hidup adalah persediaan manusia untuk menyambut kesempatan yang menjelma." 


"Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah."
"Kecemerlangan adalah hasil daripada sikap yang ingin sentiasa melakukan yang terbaik."

"Hidup memerlukan pengorbanan. pengorbanan memerlukan perjuangan. perjuangan memerlukan ketabahan. ketabahan memerlukan keyakinan. keyakinan pula menentukan kejayaan. kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan." "Sesungguhnya orang yang berakal itu menyembunyikan rahsianya, dan orang yang jahil membuka keaibannya."


Hm..ngantuk r plak tibe2..huhu..+ penat agih..korang sambung r bace sendiri at link yang berikut eak..hehe,na tido..kire okla an ta tido lepas subuh..korang jangan tidur lepas subuh aw,nt tertutup rezeki..mewarisi kemiskinan ue..huhuh..


Koleksi mutiara kata


Mutiara kata


Demikian sahaja dari saya pagi ni ,cow..salam..No comments:

KHAIRUL IKHWAN
KKomited
HHarum
AAmanah
IIkhlas
RRamah
UUntung
LLemah-lembut
IIdealistik
KKreatif
HHarum
WWarak
AAlim
NNaif
Apa ada pada nama?