Followers

Saturday, 11 March 2017

Its a brand new day

Alhamdulillah semalam siap pasang streamyx dekat rumah sewa,lepas 2 tahun barula terasa nak pasang wifi huhu.. so harini dah boleh bukak laptop main tenet sesuka hati tak perlu nak ke usim semata2 nak main internet..first of all kita bukak blog yang dah bersawang nak mati..sian nengoknya..

Tahun niy tahun yang agak sukar pada permulaan nya..elaun suksis dr bulan 12 smpai la niy bulan 3 tak masuk2 lagi,zakat pulak potong duit saku dulu dapat rm300 sebulan pun dah tercungap2 ini dy bagi rm200 je sebulan mahunya tak ikat perut.hari2 perut asyik masuk angin je..tp takpela kita tahan2 kan saje..


3 minggu lepas,dapat lagi satu ujian rumah sewa pulak kene pecah masuk,hari jumaat yang barokah bagi orang sakit jiwa..2 handphone kene rembat dengan purse,kecewa betul,lagi kecewa time kejadian berlaku pukul 6.30pagi time member tengah solat subuh depan pintu yang dy masuk,kami boleh konklusikan yg dia guna ilmu pukau sbb memang tak sedar apa.hm nak wat cane..


semoga dipermudahkan segala urusan aku.


minggu lepas sempat meluangkan sedikit masa berprogram dengan keluarga unit khidmat masyarakat kelab perpustakaan usim,pergi ke kampung orang asli ulu chembong,walaupun lost contact untuk seminggu tapi nasib baik sempat dpt information utk meeting terakhir sebelum pergi,sedikit sebanyak mengubat hati yang lara bersama member2 pergi ke rembau dan anak2 orang asli..


lepas program sempat singgah di gunung datuk amik gambar dlu sebelum pulang ke usim,tercapai gak cita2 untuk sampai ke kampung orang asli walau sekali lepas 2 tahun asyik terlepas peluang sebab aktiviti suksis.thanks guys harap hubungan ini kekal selamanya,





No comments:

KHAIRUL IKHWAN
KKomited
HHarum
AAmanah
IIkhlas
RRamah
UUntung
LLemah-lembut
IIdealistik
KKreatif
HHarum
WWarak
AAlim
NNaif
Apa ada pada nama?