Followers

Saturday, 30 June 2012

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Watak Kegemaran

Bismillah..tadi bwu blik dari MYDIN dan nampak pendrive 8 GB Kingston,Na beli sangat sebab Pendrive lama lesap kene curi..Hampeh tol..Duit ade namun perkakasan buat persediaan Trial lbey penting,oleh itu terpaksa menyimpan hasrat ini dan TUP3..blik uma nmpak GA niyh.! gile babun semangat berkobar na masuk..!



okay..harapnya korang terguling la tengok watak kegemaran ak..sebabnya ak niy datang dari jenis orang yang ta tgok kartun,men game mahupun layan superhero..walaupun ak niy laki tapi perangai terlebey matang cket sejak dari kecik..n satu2 nya watak kartun yang ak kenang sepanjang zaman dan merupakan satu2 nya game yang ak layan sepanjang hidup ak setakat ini..wataknya ialah ---->




Ni adalah police dalam counter strike yg pegang Colt M4A1 Carbine..memang ta terlepas dari memilih police niy plus raifal yang gempak ue..Antara sebab ak ske dy sebab dy lebih lengkap dari segi ciri2 keselamatan,pada dasarnya la..klu kene tembak same jugak kan..huhu..dan nampak lebih segak berbanding yang lain..Dulu ak ade terpingin ingin jadi police dan police ini menjadi idola ak yaitu police bahagian hadapan atau macam komando jugak la..thats all.tengs :)

2 comments:

onlajer said...

Datang dari Contest Gila, selesai buat ini cuba2lah buat INI pula

Kay Sablihan said...

okay ;)

KHAIRUL IKHWAN
KKomited
HHarum
AAmanah
IIkhlas
RRamah
UUntung
LLemah-lembut
IIdealistik
KKreatif
HHarum
WWarak
AAlim
NNaif
Apa ada pada nama?