Followers

Wednesday, 5 December 2012

SPM LAST PAPER..!!


Alhamdulilah..akhirnya waktu yang ditunggu tunggu telah tiba..hari terakhir SPM berakhir dengan matapelajran Pendidikan Quran Sunah..Pelbagai onak dan duri yang perlu ditempuhi sepanjang menjalani proses menjadi alumni. Setiap yang bertemu pasti akan berpisah..dan hari ini adalah detik akhir menjejakkan kaki di SBPI Selandar sebagai seorang yang bergelar pelajar..

Update blog lepas niy mungkin akan menceritakan detik2 indah perit suka duka manja lara sepanjang menetap di SBPI Selandar.Na tlis mase skul..? memeyla kan..balik pun bape ari j..kadang2 6 minggu sekali,paling truk 8 minggu bawu na blik..perit bro..tape..last year katekan..push abis2..!

Today..ingin bercerita tentang azam yang telah dibuat pada awal tahun aritu..antara list azamny ialah:

  • Mendapat 11A dalam percubaan SPM dan Peperiksaan Pertengahan tahun.
  • Aktif dalam koko sekurangnya peringkat kebangsaan.Bidang apa ta pkir plak.hehe..
  • Na Sambut Hari jadi Tahun ni dengan Kawan2..?
  • Na jadi Abang yang lebih baik.
  • Na jadi murid Yang lebih Rajin..
  • Na rapat ngn sume orang.
  • Na kurangkan berat pling kurang 10 kg..
  • Na dapatkan stamina bnyk blik.
  • Uruskan masa dengan lebih baik..
Azam yang pertama ue camne..? 11A besar sangad r plak..ta setanding ngn usaha yang setkat celah gigi j..Tapi Alhamdulillah Percubaan SBP dpt 5A,Percubaan Negeri 7 jewp..SPM? 11A amin..

Azam kedua plak..Alhamdulillah bukan setakat kebangsaan,,dapat Antarabangsa trus..amende ue..? Tgu post sterusnya ntla..

Azam ketiga ue tapasti la jadi ke tak,,tapi ALhamdulillah..dapt bnyk present2..terharu sangad..! thanks yaw kamu2 yang bagi2 ue..

Azam keempat dan kelima niy tade komen sangad la kot..bnyk sanad pk pasal SPM smpai tade mase na pk pasal oran lain..huhu

Azam sterusny..rapat..? Baik sangad..Alhamdulillah..walaupun ta sume tapi bertambah sahabat,teman suka duka,anak murid..Semoga ukhuwah kita trus berkekealan :)

Azam ni smpai abis..ancus...ptengahan tahun berjaya trunkan bberap kilo namun naik blik.huhu..
k la..nt na wat list azam untuk cuti SPM plak..!
:)

4 comments:

Nazmin Nazifa said...

Maaf,serius sy tak sedar awk ni pljr SPM 2012 :P hehe,ape pun all the best untuk result tu ! :D

http://amorevolta.blogspot.com/2012/12/salam-perkenalan.html

Kay Sablihan said...

hehe..okay ;)

Kay Sablihan said...

thanks yaw.!

Nazmin Nazifa said...

oritee .. :D

KHAIRUL IKHWAN
KKomited
HHarum
AAmanah
IIkhlas
RRamah
UUntung
LLemah-lembut
IIdealistik
KKreatif
HHarum
WWarak
AAlim
NNaif
Apa ada pada nama?